Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atacatorul cu sabia din Movila Miresii a fost arestat

tânărul de 26 de ani, care a intrat cu sabia într-un bar şi i-a ameninţat pe clienţi, ba chiar a agresat doi localnici, a ajuns la arest

 

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Movila Miresii, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi distrugere, a fost prezentat, la sfârşitul săptămânii trecute, Judecătoriei Brăila cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

După cum v-am mai informat în ediţia on-line a cotidianului nostru, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au reţinut, joi, 7 decembrie, pe un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Movila Miresii. Acesta era acuzat de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi distrugere.

La data de 4 decembrie, individul respectiv a pătruns într-un bar, de pe raza satului Movila Miresii, având asupra sa o sabie în lungime totală de 69 de cm. El s-a apucat să ameninţe cu arma albă persoanele aflate în incinta localului. În seara aceleaşi zile, la ora 20.40, tânărul a provocat un scandal în faţa locuinţei unui localnic, în vârstă de 49 de ani. L-a agresionat fizic pe acesta, cu un topor, apoi i-a distrus şi sistemul de închidere al porţii de acces în curtea locuinţei.

Acelaşi bărbat a mai comis o infracţiune, la data de 24 noiembrie, în jurul orei 21.00. Pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, el l-a luat la bătaie pe un tânăr de 23 de ani, în timp ce se aflau în incita unui cafe-bar din localitate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii