Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atacat de un admirator

A fost atacat cu pumnii si cutitul, pentru ca a respins avansurile sexuale ale unui necunoscut. Un tinar de 18 de ani, din Braila, a fost lovit cu un pietroi, cu pumnii si cutitul, fiind ranit la o mina si un picior, si s-a ales si cu cauciucurile bicicletei dezumflate, pentru ca nu a impartasit atractia sexuala pe care o simtea pentru el un alt barbat. Totul s-a intimplat, ieri dimineata, cind Marian L. s-a oprit la un chiosc din cartier, pentru a-si cumpara tigari. El a fost atacat de un individ necunoscut, care, din senin, l-a lovit cu un pietroi in spate, dupa care a inceput sa-i faca avansuri sexuale. Adolescentul a incercat sa scape de admiratorul sau nedorit si i-a cerut sa-l lase in pace, insa acesta s-a dovedit a fi extrem de insistent, a tras de el si chiar l-a dezbracat de geaca si pulover, lasindu-l la bustul gol. Vazind ca tinarul pe care pusese ochii il respinge categoric, necunoscutul a devenit violent. El i-a cerut unui tovaras sa-i aduca un cutit, pe care l-a fluturat pe sub nasul celui ce-i inspirase, mai devreme, sentimente tandre, i-a dezumflat acestuia cauciucurile bicicletei, i-a aplicat citeva lovituri cu pumnii in piept, dupa care l-a zgiriat cu cutitul la picior si la mina. Speriata, victima a alergat catre o masina a Jandarmeriei care patrula prin zona, pentru a cauta ajutor.
"S-a legat de mine, mi-a aruncat cu o piatra in spate, dupa care i-a cerut unui prieten de-al lui sa-i aduca un cutit. Pina sa vina baiatul cu cutitul, mi-a dezumflat rotile de la bicicleta si pe urma m-a injunghiat cu cutitul in umar si in picior. M-a si dezbracat, mi-a aruncat hainele in nori", a declarat victima. Un martor la intimplare le-a confirmat oamenilor legii faptul ca baiatul fusese lovit in piept, taiat cu cutitul, dezbracat si ca-i fusesera facute avansuri sexuale.
"Am auzit cumva cind i-a spus niste chestii cu tendinta sexuala. L-a intrebat "Vrei sa te dezbrac, ca sa...". Nu prea e baiat rau, dar cind bea e nebun de-a dreptul", a declarat Marius S.
Presupusul agresor, identificat in persoana lui Valentin M., de 20 de ani, nu a recunoscut insa ca i-ar fi facut tinarului avansuri sexuale, iar despre loviturile cu pumnii si cu cutitul, despre piatra aruncata si cauciucurile dezumflate spune ca au fost o gluma: "Am vrut sa-i tai cauciucurile de la bicicleta, dar nu ca as fi avut ceva cu el, ci din spirit de gluma. Cum am ajuns la piciorul si la mina lui? Dar nu l-am atins cu cutitul la mina si la picior! Cu piatra de ce am aruncat in el tot asa, din spirit de gluma, ca doar nu aveam ce sa am cu el, nici nu-l cunosteam...".
"Pentru fapta sa, celui in cauza i-au fost intocmite actele premergatoare cercetarii penale, sub aspectul savirsirii infractiunilor de lovire si alte violente, precum si port ilegal de arma alba", ne-a declarat serg. maj. Sorin Neftode, din cadrul Jandarmeriei Braila .
Categorie articol: 

Comentarii