Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atacat de membrii gruparii "Buricea"

Miercuri seara, Cristian Doda (18 ani), unul dintre inculpatii in procesul asaltului din 4 octombrie, asupra blocului parintilor fratilor Buricea, a fost atacat, in plina strada, de un apropiat al gruparii din Radu-Negru. Conflictul s-a consumat la intersectia strazilor Ghioceilor cu Rosiorilor, cind linga el a oprit un autoturism "Dacia", din care au iesit mai multe persoane care l-au luat la bataie. Unul dintre atacatori, Marian Cristea, zis "Cioara", a scos chiar un cutit, cu care a incercat sa-l loveasca, dar victima a reusit sa se apere, parind lovitura cu mina. Totusi, acesta a suferit leziuni care au necesitat internarea sa in spital, pentru ingrijiri medicale. "In seara zilei de 7 februarie, Cristian D., din Braila, a reclamat la Politie ca, in timp ce se afla la intersectia strazilor Rosiorilor cu Ghioceilor, in jurul orelor 23.00, numitul Marian C. (27 de ani), din Braila, l-a agresat cu un cutit, provocindu-i o taietura in zona degetelor de la mina stinga. Acesta s-a prezentat la spital pentru ingrijiri medicale, iar concluziile provizorii care reies din rezultatul examinarii medico-legale au stabilit ca, pentru vindecare, ii sint necesare 25-30 de zile de ingrijiri medicale. In cauza s-a intocmit dosar penal, sub aspectul savirsirii infractiunilor de vatamare corporala si port ilegal de cutit", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Important de mentionat este faptul ca Marian Cristea, zis "Cioara" nu este la prima abatere de acest gen, pe numele sau Politia inregistrind mai multe reclamatii, doua dintre ele venite tot din partea unui inculpat in dosarul scandalului din 4 octombrie. In luna decembrie, Marian Cristea, impreuna cu citiva membri ai gruparii din Radu Negru, l-au atacat pe Gabriel Chioreanu, zis "Bendar" chiar in sala de asteptare a Politiei Municipiului unde, culmea, acesta ajunsese tocmai pentru a depune o plingere deoarece, in urma cu citeva zile, fusese la un pas de a fi victima unui alt atac. Politia a reusit sa descopere cine sint atacatorii, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, si li s-au intocmit dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri, amenintare si port ilegal de arma alba. Saptamina trecuta, "Bendar" a reclamat la Politie ca a fost, din nou, atacat de "Cioara" care, impreuna cu alte persoane, i-au distrus autoturismul, cu rangi si sabii, in incercarea de a-l lovi chiar pe el.
Un alt inculpat in acelasi proces, Gigel B., a fost atacat, luna trecuta, in timp ce isi conducea autoturismul pe Soseaua Buzaului. Cind a ajuns la intersectia cu linia de tramvai, citiva insi au sarit din tufisurile din Parcul Monument si au aruncat cu caramizi in masina sa, spargindu-i parbrizul, luneta si cele doua geamuri laterale dreapta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii