Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atac cu bâta în trafic pe Şoseaua Râmnicu Sărat

un bărbat conducea autoturismul pe Şoseaua Râmnicu Sărat şi a ajuns la intersecţia cu strada Cazasului unde a intrat în conflict cu un alt participant la trafic • se pare că a izbucnit o ceartă pe fondul neacordării de prioritate, moment în care doi bărbaţi aflaţi într-o dubiţă au coborât şi l-au lovit cu bâta pe şoferul autoturismului • soţia acestuia a sunat la 112, însă poliţiştii nu i-au mai găsit la faţa locului pe agresori

 

Bătaie în trafic la intersecţia Şoselei Râmnicu Sărat cu strada Cazasului. Doi conducători auto au intrat în conflict verbal şi unul dintre aceştia s-a trezit apoi luat la bătaie cu o bâtă. Ar fi vorba despre doi agresori, care sunt acum căutaţi de poliţişti, după ce soţia celui agresat a dat alarma la 112.

Incidentul violent s-a produs luni dimineaţă, în jurul orei 10.00, într-o zonă din municipiu unde traficul este unul intens de cele mai multe ori. Toţi şoferii se grăbesc, iar unii uită să mai respecte şi legislaţia rutieră. Aşa s-a întâmplat în cursul zilei de luni, când doi participanţi la trafic au intrat în conflict verbal, se pare pe fondul neacordării de prioritate, după cum ne-au informat anumite surse.

De la ceartă s-a ajuns însă la bătaie. Potrivit poliţiştilor, o femeie a sesizat la numărul de urgenţă faptul că soţul său, în vârstă de 48 de ani, a avut în trafic un conflict verbal cu alt şofer. Bărbatul se deplasa cu autoturismul pe Şoseaua Râmnicu Sărat, însă la intersecţia cu strada Cazasului a izbucnit conflictul.

În urma primelor cercetări s-a stabilit că şoferul de 48 de ani a fost lovit cu o bâtă de două persoane necunoscute, care s-ar fi aflat într-o dubiţă. Agresorii nervoşi la culme au coborât din vehicului în care se aflau şi i-a dat o lecţie şoferului cu care intraseră în conflict. Anumiţi martori ne-au spus că agresorii aveau asupra lor şi o toporişcă. Şoferul lovit a suferit leziuni corporale şi a fost transportat cu o ambulanţă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Până la sosirea poliţiştilor, indivizii puşi pe scandal s-au făcut nevăzuţi.

După cum ne-au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi depistarea suspecţilor.
Categorie articol: 

Comentarii