Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Atac brutal asupra unui actor cunoscut de la Hollywood. Agresorii i-au legat o funie de gât

Poliția din SUA a făcut publice imaginile cu suspecții atacului brutal asupra unui actor gay. Jussie Smollett, cunoscut pentru rolul din serialul „Empire”, a fost atacat de doi bărbați, în Chicago, scrie BBC News

 

Cei doi agresori l-au lovit cu brutalitate pe actor, apoi au turnat o substanță necunoscută pe el și l-au legat de gât cu o funie. Suspecții l-au abuzat fizic și verbal, strigându-i lozinci rasiste și homofobe, a declarat poliția. 

Jussie Smollett spune că cei care l-au atacat au făcut referire și la sloganul de campanie electorală al lui Donald Trump, „Make America Great Again”. 

Poliția din Chicago spune că încă nu are un videoclip de pe camerele de supraveghere cu momentul în care actorul a fost atacat, dar că încearcă să găsească imaginile. 

Actorul se recuperează după atac, iar agentul său a dat o declarație de presă din partea familiei acestuia: „Iubitul nostru fiu și frate, Jessie, a fost victima unui atac violent și neprovocat. A fost un atac rasist și homofob, nu încape îndoială.”
Categorie articol: 

Comentarii