Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi vor fi premiati cei mai buni sportivi braileni din 2006

Directia pentru Sport a Judetului ii va premia, astazi, pe cei mai buni sportivi braileni din 2006. Spre deosebire de anii trecuti, cind se alcatuiau clasamente pe discipline sportive acum premii vor primi in jur de 20 de sportivi, numai aceea care au realizat performante deosebite.
Intiietate au avut sportivii care au participat in probe olimpice, dar in calcule au fost luati si cei din probele neolimpice, pentru care s-a facut o ierarhizare separata.
Desemnat sportivul anului si la Clubul Sportiv Municipal Valentin Ionut Stoian, component al lotului national de juniori va figura cu siguranta intre sportivii de la virful ierarhiei anului precedent. Pregatit la Braila de antrenorul emerit Marin Blindu, Stoian si-a trecut in 2006 in palmares doua medalii, una de argint si una de
bronz la Campionatele Europene de kaiac canoe pentru juniori care au avut loc in Grecia.
Pe plan intern este multiplu campion national, dar si medaliat cu aur la Cupa Romaniei.
Paul Podgoreanu a reusit sa aduca CSM-ului o medalie de bronz
de la Campionatele Europene de kaiac canoe rezervate tineretului si probabil ca va fi si el prezent astazi printre cei mai buni sportivi braileni, la fel ca si colega sa de club atleta Ana Maria Ionita care a reprezentat Romania la mondialele rezervate juniorilor I, ce au avut loc la Beijing, in China.
Tot in clasamentul sporturilor olimpice pe 2006 a punctat si Valentin Grama, boxerul de la CSO Ianca reusind sa aduca Brailei prima medalie continentala, una de bonz, dupa mai bine de zece ani.
Vor fi premiati si cei mai buni antrenori si cele mai valoroase echipe.
La antrenori probabil ca numarul unu va fi desemnata Alexandrina Soare si la echipe HC Dunarea, formatie angrenata cu sanse reale in lupta pentru un loc de cupa europeana. Va fi insa foarte greu de desemnat cea mai buna handbalista deoarece aici sint foarte multe optiuni.
Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi braileni va avea loc la restaurantul Sport, incepind cu ora 14.00, iar premiile oferite de catre DSJ vor consta in diplome, cupe si bani.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii