Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi si miine se deruleaza meciurile penultimei etape a turului

Dupa doar trei zile, Divizia D la fotbal in sala programeaza o noua etapa, una in care se vor derula nu mai putin de patru partide foarte interesante.
Astazi, in cel de-al doilea meci se intilnesc lidera, Vulturii Mogador, si ocupanta locului al patrulea, Amicii Boys. Prima formatie este neinfrinta dupa noua runde, in timp ce Amicii a pierdut runda trecuta la Monolit si probabil ca va viza reabilitarea prin obtinerea a cel putin un punct in acest meci.
Tot in aceasta seara, Prod Romario va da piept cu Speranta Hipodrom, revelatia etapei anterioare, cea care a reusit, dupa un meci dramatic, sa o invinga pe ocupanta locului secund, FC Urleasca.
Miine sint programate alte doua partide "tari", FC Urleasca - Blazer, un meci intre ocupantele locurilor al doilea si al treilea ale podiumului si Forta - Sportul.
In prima partida se intilnesc formatiile care au pierdut surprinzator in etapa trecuta, in cel de al doilea doua dintre performerele aceleiasi runde. Prin programarea facuta, dar si prin pozitiile pe care adversarele directe le ocupa in acest moment, etapa a zecea pare a fi cea mai interesanta din acest tur de campionat.

Etapa a 10-a programeaza meciurile:
Marti
ora 18,00 Monolit - Akcent
ora 19,00 Vulturii Mogador - Amicii Boys
ora 20 Prod Romario - Speranta Hipodrom
Miercuri
ora 18,00 FC Urleasca - Blazer
ora 19,00 Forta - Sportul Chercea
ora 20,00 Sporting - Victoria
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii