Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi se deruleaza cea de a doua etapa intermediara in Divizia B

Linia de clasament a celor doua formatii inaintea partidei directe
3 FC Brasov 24 13 7 4 39-16 45
6 Dacia Unirea 24 9 8 7 27-23 35

Luni, dupa-amiaza, jucatorii Daciei s-au reunit la Stadionul Municipal pentru un prim antrenament inaintea dificilei partide de astazi, cind vor evolua in deplasare la una dintre formatiile cu sanse reale la locul al doilea, FC Brasov.
Chiar daca nu au excelat in jocul de pe teren propriu cu Gloria Buzau, jucatorii braileni au demonstrat ca pot juca, daca vor, si la parametri de performanta. Meciul de la Brasov este insa extrem de dificil, deoarece FC-ul, asa cum si-a luat masuri de siguranta pentru a se impune la Botosani, probabil ca va proceda si pentru disputa cu formatia braileana.
Pentru a-si pastra intacte sansele de a accede la barajul de promovare, elevii lui Cornel Talnar sint condamnati sa cistige partida de astazi.
Si Dacia este insa obligata sa obtina cel putin un egal. Dupa remiza cu Gloria, echipa pregatita de Gigi Ion a coborit pe locul al saselea si are -1 in clasamentul adevarului.
Noul antrenor, G. Ion, este optimist si spera ca formatia sa isi va "vinde scump pielea" in acest meci: " Stiu ca avem o misiune aproape imposibila, insa ne vom juca sansele. Eu cred ca daca ne vom mobiliza si vom aborda cu ambitie acest joc, putem obtine un punct".
Daca va pierde meciul de astazi, Dacia ar putea cobori foarte aproape de zona "nisipurilor miscatoare" deoarece formatiile aflate in imediata apropiere, Dunarea Galati, Cetatea Suceava si Precizia Sacele vor evolua pe propriul teren si chiar daca au adversare dificile pornesc totusi cu prima sansa.
Partida tur, disputata pe Stadionul Municipal, s-a incheiat la egalitate, 0-0, insa rezultatul nu a reflectat situatia din teren. Dacia Unirea si-a creat destule ocazii de a marca, dar atacantii le-au ratat cu nonsalanta. Dupa acea etapa, antrenorul brasovenilor, Nae Manea, a fost destituit.
Etapa a 25-a programeaza meciurile:
Precizia Sacele - FC Botosani (0-1)
FC Brasov - Dacia Unirea Braila (0-0)
Gloria Buzau - FCM Tirgoviste (0-0)
Callatis Mangalia - Laminorul Roman (0-1)
Petrolul Moinesti - Altay Navodari (0-0)
Cetatea Suceava - Forex Brasov (0-3)
Dunarea Galati - Ceahlaul P. Neamt (0-2)
Portul Constanta sta.
In paranteza sint trecute rezultatele inregistrate in tur.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii