Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi se da startul editiei a VII-a a Festivalului sahului brailean

Astazi si miine in foaierul salii Polivalente se vor derula intrecerile din cadrul celei de a VII-a editii a Festivalului sahului brailean, unul dintre cele mai puternice turnee de sah rapid din Romania.
Competitia este organizata de clubul Orizont 64 in colaborare cu Directia pentru Sport a judetului, iar sponsor este inginerul Viorel Balcan, cel care este si fondatorul Festivalului brailean.
Pentru locul intii si implicit pentru obtinerea premiului de 1 000 RON se vor "duela" actualul campion al Romaniei la sah clasic, Constantin Lupulescu, unul dintre cei mai valorosi sahisti ai tinerei generatii de mari maestri, Gabriel George Grigore, cistigatorul ultimelor doua editii ale turneului brailean si maestrii internationali Marius Manolache, invingatorul din 2002 si 2003, vicecampionul national la sah clasic Vlad Jianu, bulgarul Grigor Grigorov, Ciprian Nanu si Albert Vajda.
La feminin lupta se va da intre maestra internationala Luiza Marin si maestra FIDE, Otilia Baciu.
Concursul este structurat pe doua sectiuni, turneul principal, cel la care participa jucatori de la categoria I pina la mari maestri internationali si unul secundar rezervat copiilor cu virste pina la 10 ani.
Sedinta tehnica va avea loc astazi, la ora 13.00, concursul urmind a incepe o ora mai tirziu. Festivitatea de premiere se va desfasura duminica, 17 iunie, la ora 13.00 si va fi oficiata de sponsorul concursului, Viorel Balcan.
Categorie articol: 

Comentarii