Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi porneste la drum Liga a III-a

Cele doua echipe care reprezinta judetul Braila in campionatul Ligii a III-a la fotbal, CF Braila si Viitorul Insuratei, au obiective diametral opuse, echipa fanion a orasului, cu Mihai Ciobanu si Vasile Darie in staff-ul tehnic doreste sa revina in Liga a II-a, in timp ce gruparea din urma nu doreste alceva decit sa se mentina in acest esalon.
CF Braila a luat o gura de oxigen in aceasta saptamina, iar jucatorii au moralul ridicat dupa succesul din Cupa Romaniei si merg in prima deplasare, cea de la Callatis, cu un singur scop, acela de a obtine toate punctele.
"E bine ca s-a terminat totul cu bine, este o victorie de moral, insa pentru jucatori a insemnat si un mare consum de energie, pe o caldura torida. Sint convins ca seria in care sintem este una cu multe valori si ca promovarea se va juca pina spre finalul campionatului. Firesc, la fiecare joc ne propunem sa cistigam, depinde insa si de conjunctura, insa eu sper ca incepind de la acest meci sa scoatem maximum de profit", a declarat Mihai Ciobanu.
Singura indisponibilitate din lot este cea a golgeterului editiei trecute de campionat, Alexandru Neta, care are o entorsa si probabil ca abia de saptamina viitoare va relua antrenamentele.
Viitorul Insuratei a pierdut citeva piese importante in aceasta vara, iar noile achizitii sint jucatori fara experienta competitionala, astfel ca are o misiune grea la satelitul Farului, grupare care poate miza si pe jucatorii din prima Liga.

Etapa I 15 august

CS Ovidiu - FC Otelul II Galati
CS Eforie - FC Unirea 2004 Slobozia
FC Dunarea Calarasi - CSM Medgidia
FC Callatis Mangalia - CF Braaila
CS Sageata Stejaru - FC Steaua II Bucuresti
CS Navodari - CS Portul Constanta
CS Inter-Gaz Bucuresti - FC Rocar ANEFS Bucuresti
FC Rapid II Bucuresti - FC Politehnica Galati
Farul II Constanta - AS Viitorul Insuratei
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii