Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astazi incep nationalele de natatie pentru juniori II

De astazi si pina duminica, la Baia Mare se desfasoara Campionatele Nationale de natatie pentru juniori II, competitie la care participa si o delegatie de inotatori braileni printre care se afla si liderii acestei gneratii, Monica Matachi si Octavian Ciocan, sportivi cu dubla legitimare LPS-CSM, pregatiti de profesoara Laura Sachelarie.
Astazi, in prima reuniune, vor concura si o mare parte dintre inotatorii braileni.
Astfel, la startul probei de 100 m liber, fete 12 ani, se vor prezenta Gabriela Dragomir si Alina Ene, la 100 m liber baieti 13 ani, Iulian Ionescu, la 200 m spate, fete 13 ani, Monica Matachi, iar la 50 m liber, fete 11 ani, Alis Brebenel, Laura Paveliu si Ioana Pascu.
Tot dimineata George Ichim, Adrian Cana, Florin Jercan, Mihai Savescu si Cristian Popovici vor concura in seriile probei de 50 m liber, baieti 12 ani, iar Gabriel Ciocianu la 100 m bras, baieti 13 ani.
Dupa-amiaza, de la ora 17.00, in cea de-a doua reuniune a primei zile de concurs la startul probei de 100 m spate, baieti 12 ani se vor prezenta George Ichim, Florin Jercan si Mihai Savescu, iar in prioba similara a fetelor de 11 ani, Livia Pascu, Alis Brebenel, Ioana Pascu si Laura Paveliu.
La 100 m fluture, baieti 13 ani va participa Iulian Ionescu iar la 200 m fluture, baieti 14 ani, Octavian Ciocan.
Tot astazi sint programate si stafetele 4X100 m liber, baieti 12 ani si 4X100 m liber, fete, 11 ani.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii