Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi se reunesc loturile echipelor Viitorul Ianca și Sportul Chiscani

* echipa din Ianca va face primul antrenament din 2021 la baza sportivă Luceafărul * Sportul se reunește la Stadionul Chimia * CS Făurei nu a stabilit încă data reînceperii pregătirilor

 

Alte două formații din județul Brăila care evoluează în Liga a III-a, Viitorul Ianca și Sportul Chiscani, încep pregătirile în vederea sezonului de primăvară.

Formația din Ianca a “iernat” pe locul al 5-lea, în Seria a II-a iar de astăzi va începe antrenamentele. Din lotul care a evoluat în tur și în prima etapă a returului sezonului competițional 2020-2021 nu mai fac parte Alin Ion, Puia și Mucuță, dar nici cel mai bun jucător al sezonului de toamnă, Cătălin Stănciulescu, acesta fiind împrumutat, până la vară, la Dacia Unirea. Până la plecarea în cantonamentul montan de la Târlungeni, programată pe 6 februarie, conducerea clubului va căuta să transfere câțiva fotbaliști.

“Au fost reziliate pe cale amiabilă contractele cu trei jucători iar pe Stănciulescu l-am împrumutat la Dacia Unirea până la finalul acestui campionat. În ideea că prea mulți ne-au acuzat că punem piedici echipei brăilene. Astfel că acum, cel mai bun jucător al nostru a fost împrumutat la Dacia. Vom căuta să ne întărim pentru ca la finalul acestui campionat să fim în grafic”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al clubului Viitorul Ianca.

Reunirea lotului echipei din Ianca se va face în această după-amiază, în jurul orei 18.00, la baza sportivă Luceafărul din Parcul Monument.

 

Sportul Chiscani se reunește la Stadionul Chimia

Și Sportul Chiscani sună adunarea astăzi. Aflată pe ultimul loc al Seriei a II-a, echipa din Chiscani speră ca, începând să se antreneze devreme, să poată să-și realizeze obiectivul, menținerea în Liga a III-a.

Singurul jucător care și-a exprimat dorința de a pleca este Vartolomei.

Din precizările făcute de Georgel Pascu, președintele și antrenorul echipei, la reunirea lotului nu va fi prezent niciun alt jucător în afară de cei din lotul folosit în prima parte a campionatului.

Reunirea lotului echipei Sportul Chiscani va avea loc astăzi, la ora 15.30, la Stadionul Chimia, din stațiunea Lacu Sărat.

Pe surse, am aflat că echipa din Făurei va începe antrenamentele în această lună, însă nimeni dintre cei contactați nu a precizat și ziua în care va avea loc reunirea.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii