Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi se deschide Festivalul Florilor din Grădina Mare

Grădina Publică găzduieşte, în perioada 20 - 22 mai, Festivalul Florilor de Primăvară. Deschiderea are loc astăzi, la ora 12.00, cu un spectacol al micuţilor artişti de la Palatul Copiilor şi Elevilor. Programul conţine recitaluri de muzică uşoară şi populară condimentate cu reprize de dans modern. Astăzi, programul artistic se încheie la ora 18.00.
Sâmbătă, a doua zi de festival, manifestările sunt programate în intervalul 9.00 - 19.30 şi vor cuprinde recitaluri ale artiştilor de la Casa de Cultură a Municipiului, Grădiniţa "Dumbrava minunată" şi grupul "Steluţe Dunărene". Tot sâmbătă, cu începere de la 10.30 este programat vernisajul unei expoziţii tematice, ce va cuprinde lucrările finaliste ale Concursului "Simfonia primăverii", organizat de "Dumbrava minunată" în parteneriat cu Liceul de Artă. La ora 12.00 va avea loc un alt vernisaj, cu acordare de diplome, pentru miniexpoziţia de picturi florale aparţinând Liceului de Artă (clasa I) şi Grădiniţei 48. Diplomele sunt acordate de Liceul de Artă.
Duminică, în a treia zi de festival, este rândul elevilor de la Şcoala "Vespasian Lungu" să evolueze în faţa brăilenilor. Ei vor intra pe scenă la ora 9.00. La ora 12.00 este programat spectacolul de promenadă al Big Band-ului Fanfarei Garnizoanei Brăila, după care artiştii de la "Vespasian Lungu" vor fi amfitrioni până la ora 16.00, când vor intra în scenă elevii de la "Hariclea Darclee". Închiderea festivalului aparţine tot elevilor de la "Vespasian Lungu", care vor oferi un spectacol folcloric.
În toate cele trei zile de festival, în Grădină va fi organizată o expoziţie permanentă de fotografie şi pictură, ce va purta semnătura artiştilor plastici de la "Vespasian Lungu" şi "Darclee".
Reamintim că, tot în acest week-end, Brăila este gazda Concursului Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu", ajuns la ediţia a VII-a, şi care se va desfăşura la Casa Tineretului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii