Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi avem derby fotbalistic la Însurăţei

• meciul Dacia Unirea – CS Făurei deschide etapa  8-a • partida începe la ora 15.00 • sâmbătă, de la aceeaşi oră, Viitorul Ianca primeşte vizita celor de la SC Popeşti Leordeni

 

Evenimentul fotbalistic al acestui sfârşit de săptămână îl reprezintă derby-ul dintre Dacia Unirea Brăila şi CS Făurei, partidă care va avea loc astăzi, de la ora 15.00, la Însurăţei.

Un meci cu impact emoţional pentru Bănel Nicoliţă. Fostul inernaţional stelist s-a lansat în fotbalul mare de la Dacia Unirea, dar acum luptă pentru culorile echipei din Făurei. O formaţie la care, de asemenea, a jucat în perioada junioratului şi o face şi în acest moment, Bănel Nicoliţă fiind în acelaşi timp jucător dar şi managerul clubului.

Partida este foarte importantă pentru ambele formaţii. Nici Dacia Unirea şi nici CS Făurei nu au început bine acest campionat, iar locurile pe care le ocupă în clasament în acest moment reflectă acest lucru. Ambele echipe se află în zona retrogradării. CS Făurei are 4 puncte şi ocupă locul al 13-lea, iar Dacia Unirea este penultima în clasamentul Seriei a II-a, formaţia pregătită de Florentin Petre având doar 3 puncte.

În aceste condiţii, punctele puse în joc sunt extrem de importante pentru ambele combatante, iar lupta pentru victorie va fi una “încinsă”.

În etapa a 8-a Viitorul Ianca, locul al 8-lea, cu 12 puncte va juca sâmbătă, pe stadionul Ştefan Vrăbioru cu SC Popeşti Leordeni, formaţie care ocupă poziţia a 6-a, cu 14 puncte.

Un meci destul de dificil pentru gruparea fotbalistică antrenată de Laurenţiu Ivan, însă acasă, cu sprijinul spectatorilor, Viitorul Ianca poate să-şi treacă în cont toate punctele puse în joc.

 

Etapa a 8-a programează meciurile:

Dacia Unirea Brăila - CS Făurei

Metalul Buzău - Înainte Modelu

FCSB SA 2 - Mostiştea Ulmu

CS Tunari - CS Afumaţi

Agricola Borcea – Unirea Slobozia

CS Medgidia - Axiopolis Sport Cernavodă

Viitorul Ianca – SC Popeşti-Leordeni

Recolta Gheorghe Doja - Poseidon Limanu-2 Mai
Categorie articol: 

Comentarii