Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi avem baschet în Polivalentă

Cuza Sport şi Ştiinţa Bucureşti se întâlnesc într-o partidă restantă, din etapa a 4-a • meciul începe la ora 18.00 • baschetbaliştii brăileni vizează al cincilea succes consecutiv

 

Astăzi, de la ora 18.00, Cuza Sport va juca în Sala Polivalentă cu Ştiinţa Bucureşti, într-o partidă restanţă, din etapa a 4-a a turului turneului semifinal al Ligii I la baschet masculin. Cu patru victorii din tot atâtea partide disputate, formaţia pregătită de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici porneşte cu prima şansă la victorie, iar un succes ar fi echivalent cu încă un pas mare spre turneul final şi, implicit, spre Liga Naţională. Baschetbaliştii brăileni nu vor avea însă un joc uşor deoarece echipa bucureşteană vizează acelaşi obiectiv, promovarea la turneul final şi, apoi, în primul eşalon baschetbalistic al ţării. Adversara de astăzi a brăilenilor, Ştiinţa Bucureşti are o singură înfrângere în această parte a campionatului, la Politehnica Iaşi. “Ne aşteaptă o partidă dificilă pe care trebuie să o abordăm cu seriozitate şi să bifăm al cincilea succes. Nu ne va fi uşor pentru că toate formaţiile din grupa noastră vor veni cu dorinţa de a câştiga la Brăila însă suntem foarte bine pregătiţi fizic şi tactic pentru a trece acest examen. Sper ca publicul să fie alături de noi şi la acest joc”, a declarat Mircea Totolici, managerul echipei Cuza Sport. Luni, 3 aprilie, în ultima etapă a turneului semifinal, formaţia brăileană va juca în deplasare la BC Timba Timişoara, formaţie aflată în acest moment pe locul al treilea în clasament.

 

Echipele de juniori joacă în weekend la Brăila

În acest weekend, cele două formaţii de juniori de la Cuza Sport vor evolua tot pe teren propriu. Sâmbătă, 1 aprilie, la U18 Cuza Sport, locul VIII, o va întâlni în cadrul turneului semifinal grupa valorică A pe CSU Braşov, formaţie aflată două poziţii mai sus în clasament. În acelaşi eşalon valoric, la U16, Cuza Sport, locul al treilea, va evolua duminică, 2 aprilie, în compania ultimei clasate, MC Ball Mangalia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii