Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Astăzi începe Cupa Braicar la şah

Ediţia 2009 este organizată de Ionel Piticaş, liderul sindicatului liber "Transloc" şi Cornel Săndulescu, managerul instituţiei şi se va desfăşura sistem turneu, fiecare jucător având la dispoziţie jumătate de oră pentru a-şi adjudeca victoria.
Toate celelalte turnee derulate până acum au fost câştigate de Cristian Dan, candidat maestru în şah, salariat în cadrul Braicar dar legitimat la clubul Orizont 64.
La competiţia din acest an va participa şi unul dintre cei mai talentaţi şahişti copii brăileni, Florin Rolea, jucător de categoria a II-a, care va evolua în locul bunicii sale care este angajată la această societate.
Arbitrajul şi logistica turneului este asigurată de Ionel Balcan, vicepreşedintele clubului Orizont 64.
"SC Braicar este una dintre puţinele societăţi din Brăila care organizează turnee sportive pentru angajaţii săi, iar concursurile au fost din ce în ce mai puternice. Pentru al doilea an consecutiv la această competiţie va participa şi unul dintre şahiştii brăileni de perspectivă, Florin Rolea, şi în felul acesta lupta pentru podium va fi una acerbă", a declarat Ionel Balcan, arbitrul competiţiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii