Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asociatia nevazatorilor a demarat proiectul "Zimbet pentru zimbet"

Duminica, de la ora 11.00, la Asociatia Nevazatorilor din Braila a demarat proiectul "Zimbet pentru zimbet", iar prima sa etapa dedicata lui Mos Craciun a constat intr-un program de colinde si poezii la care pe linga copiii membrilor acestei asociatii au participat si copii de la Scoala nr. 19.
Regizorii spectacolului au fost Mia Dimian, Mariana Stavarache si Roxana Brotea, profesoare de educatie fizica, muzica si religie.
"Un grup de copii minunati ne-au incintat cu un program deosebit, variat care a punctat exact perioada in care ne aflam, cea premergatoare sarbatorilor de iarna. Dorim sa extindem acest proiect pentru ca acel concept al sanselor egale sa nu fie gol de continut" a declarat Adrian Frincu.
In alta ordine de idei in urma cu o saptamina "Asociatia nevazatorilor" din Braila a dat curs invitatiei facute de asociatia similara din Galati si s-a prezentat in orasul vecin pentru un meci amical de sah pe echipe.
Competitia s-a incheiat la egalitate, 2-2, punctele brailenilor fiind realizate de Adrian Frincu, jucator de categoria I, care a avut rezultate bune si la editiile Festivalului Sahului Brailean si Viorel Nistor. Ceilalti doi concurenti ai echipei brailene Ionel Protopopescu si Marius Oprea au pierdut in fata colegilor din Galati.
Duminica, pe linga prima etapa a proiectului "Zimbet pentru zimbet" a avut loc si o festivitate de premiere a membrilor "Asociatiei nevazatorilor" din Braila implicati in acest an in activitatile cultural - sportive. Printre cei premiati s-au numarat membrii formatiei de teatru, cei care pe 19 noiembrie au pus in scena la Braila piesa Gaitele, formatia artistica precum si membrii echipei de sah.
Categorie articol: 

Comentarii