Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asistentul medical care a provocat accidentul de pe Dorobanţi a murit

• brăileanul ajunsese în comă la spital, după accidentul produs în ziua de 20 ianuarie • la momentul tragediei, el se afla la volanul unui autoturism “Volkswagen Passat”, iar la intersecţia B-dului Dorobanţilor cu strada Dianei a ajuns pe contrasens şi a intrat într-un microbuz

 

Asistentul medical implicat în accidentul produs pe Bulevardul Dorobanţilor, în urmă cu o săptămână şi jumătate, nu a mai scăpat cu viaţă. Leziunile grave suferite de Cristian D., în vârstă de 30 de ani, care l-au băgat direct în comă, i-au adus sfârşitul. În urmă cu două zile, acesta a decedat pe patul de spital, după cum ne-au informat surse medicale. Oricum, pe adresa de Facebook, prietenii lui Cristian au anunţat că acesta nu mai este în viaţă, ei primind vestea cu durere. “Într-o zi atât de tristă, când cel mai bun prieten a plecat la ceruri mult prea devreme, nu pot spune mai mult de câteva cuvinte magice...RĂMAS BUN, prieten drag! Mi-ai fost prieten cu tot sufletul o viaţă întreagă, şi ai să mergi cu mine în suflet pentru tot restul vieţii mele. A fost o bucurie să mergem împreună atât de mult timp, atâta drum, atât de prieteni...D- zeu să te odihnească în pace”, este una dintre postările de pe Facebook. 

Mi-aş fi dorit să nu fi scris aceste rânduri niciodată...Însă, încă o dată mi se confirmă că şi Dumnezeu îi iubeşte pe oamenii buni şi drepţi şi îi vrea la dreapta sa”, este un alt mesaj.

Evenimentul rutier s-a produs în ziua de 20 ianuarie, în timp ce tânărul conducea un Vokswagen Passat pe Dorobanţi, dinspre strada 1 Decembrie către strada G-ral Eremia Grigorescu (Gării). În curba de la intersecţia cu strada Dianei, acesta a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un microbuz cu pasageri, care venea de la Galaţi şi se îndrepta către Bucureşti. Şoferul vinovat a fost atunci rănit grav şi a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe, în comă. După ce a fost stabilizat, bărbatul rănit a fost transferat la Spitalul Bagdasar – Arseni Bucureşti, medicii luptând să îi salveze viaţa. Din păcate, asistentul nu a mai putut fi salvat.

Conform unor comentarii postate la articolul publicat în ediţia online, el se întorcea acasă după tura de noapte. Cel mai probabil, au susţinut cititorii, nu a mai putut controla volanul din cauza oboselii.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii