Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arsenal a transferat un jucator de 16 ani, pentru 17,5 milioane de euro

Conducerea clubului Arsenal a anuntat, vineri, transferul atacantului echipei Southampton, Theo Walcott, in virsta de 16 ani, pentru suma de 17,5 milioane de euro, informeaza AFP.
Potrivit site-ului oficial al clubului Arsenal, suma initiala a transferului este de 7,3 milioane de euro, insa aceasta va ajunge la 17,5 milioane de euro. Walcott a fost transferat la Arsenal ca junior, el urmind sa semneze primul sau contract de jucator profesionist in ziua in care va implini 17 ani, respectiv pe 16 martie 2006.
Walcott, jucator de culoare, considerat cel mai promitator tinar fotbalist englez, era dorit si de Chelsea si de Tottenham. Chelsea era dispusa sa faca o oferta superioara celei de la Arsenal, insa jucatorul a preferat sa joace la echipa pregatita de Arsene Wenger.
"Sunt atit de bucuros ca am ajuns la Arsenal - un club pe care il admir de foarte mult timp. Transferul la Arsenal imi va oferi posibilitatea de a lucra alaturi de fotbalisti de clasa si sa joc fotbal la cel mai inalt nivel posibil", a spus Walcott, citat de BBC.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii