Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arnold Schwarzenegger declara ca nu este interesat de o functie in administratia Barack Obama

Guvernatorul republican al statului California, Arnold Schwarznegger, a declarat ca nu este interesat de o functie in administratia Barack Obama, relateaza AFP.
Schwarzenneger, a carui sotie Maria Shriver, nepoata presedintelui asasinat John Kennedy, a sustinut candidatura democratului Obama, a declarat duminica la CNN: "Am precizat foarte clar ca vreau sa ramin pina la finalul mandatului meu. Exista foarte multe probleme care trebuie rezolvate in statul California".
Fostul actor, nascut in Austria, a declarat ca a fost "impresionat" de alegerea primului presedinte american de culoare. "Cred ca este un moment istoric", a adaugat el.
"Privind acest eveniment din perspectiva unui european (...) pentru mine reprezinta un progres imens, pentru ca acest lucru va avea un efect asupra lumii intregi, vazind cum afroamericanii au putut tinti mai sus, un lucru de care aveau in mod clar nevoie", a precizat el.
"Cred ca este revigorant. Sint mindru ca poporul american a mers in aceasta directie si ca prejudecatile nu au cintarit atit de mult cum credeau unii", a adaugat Schwarznneger.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii