Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Armonia, Metro şi PIC, pe lista de cumpărături a dezvoltatorului imobiliar “Melisron”

* luna viitoare reprezentanţii dezvoltatorului ar urma să vină în Brăila

 

Dezvoltatorul imobiliar “Melisron”, controlat de Liora Ofer – descendenta celei mai bogate familii israeliene cu rădăcini româneşti, testează posibilitatea preluării unor centre comerciale în oraşul Brăila, au declarat pentru revista Capital surse din piaţa imobiliară.

“Melisrom” ar fi, potrivit celor de la Capital, în proces de „due diligence“ pentru mai multe proprietăţi din Brăila şi ar ruma ca, în martie, reprezentanţii companiei să vină în vizită, înainte de a lua o decizie. Melisron are în vedere trei proprietăţi de la noi: mall-ul Armonia, precum şi clădirile Metro şi PIC.

De precizat că luna trecută, un antreprenor de origine siriană a plătit circa 15 milioane de euro pentru achiziţia complexului Armonia, închis în 2009, la 9 luni de la inaugurare. De asemenea, hipermarketul PIC, situat pe drumul care duce la trecerea Bac Stânca spre Insula Mare a Brăilei, a fost şi el închis imediat după debutul crizei globale din 2008 şi a fost apoi scos la vânzare în procedură de faliment.

Cel de-al treilea obiectiv presupus vizat de dezvoltatorul “Melisron”, clădirea fostului Metro din oraşul nostru a fost închis anul trecut în martie, fiind de altfel singura unitate cash&carry închisă de Metro în România.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii