Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Armel Disney a semnat cu Universitatea Craiova

Atacantul congolez al formatiei Pandurii Tirgu Jiu, Armel Disney, a semnat un contract pentru patru sezoane cu divizionara B Universitatea Craiova, care va evolua in sezonul 2006/2007 in primul esalon, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In urma tratativelor dintre impresarul lui Disney, Benone Lazar, si patronul Universitatii, Adrian Mititelu, s-a stabilit ca jucatorul congolez va avea la Craiova un salariu de 40.000 de euro pe sezon.
Desi afirmase in repetate rinduri ca nu si-ar dori sa joace pentru Universitatea, Disney a acceptat in cele din urma oferta clubului din Banie, dat fiind faptul ca gruparea gorjeana are sanse minime de a se mai salva de la retrogradare la finele primul sezon petrecut in Divizia A.
Armel Disney este golgheterul echipei Pandurii in Divizia A, inscriind cinci goluri in acest sezon. Jucatorul congolez a fost imprumutat pentru un sezon, cu optiune de prelungire pentru inca un an, de la fosta divizionara B International Pitesti, finantata de Benone Lazar.
Un alt jucator de la Pandurii, mijlocasul Iulian Stefan, a fost ofertat de Universitatea Craiova, formatie ce si-a asigurat deja promovarea in Divizia A, cu trei etape inainte de finalul campionatului.
Presedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a precizat recent ca fotbalistilor Boris Keca, Marius Sava si Cornel Buta le vor expira la finalul sezonului contractele cu gruparea gorjeana si nu a exclus posibilitatea ca si Adrian Scarlatache sa plece de la Pandurii in cazul in care echipa va retrograda, acesta fiind imprumutat de la Dinamo doar pentru un an.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii