Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ariel Sharon asculta Mozart

Fiii premierului israelian, Omri si Gilad Sharon, au pus casete cu muzica lui Mozart in salonul unde se afla tatal lor, in speranta ca muzica preferata a pacientului il va ajuta sa se vindece, informeaza editia electronica a cotidianului Yediot Ahronot.

Doi dintre medicii sai au recomandat aceasta masura dupa ce au aflat din presa ca primului-ministru ii place foarte mult muzica simfonica, fiind un al doilea hobby, dupa cresterea oilor. Medicii i-au sfatuit pe fiii lui Ariel Sharon sa-i puna piesele compozitorului favorit in incercarea de a-l trezi din coma.
In salonul unde se alfa premierul, se aude muzica in permanenta.
Totusi, medicii nu sint siguri ca Ariel Sharon este capabil sa auda muzica, deoarece nu a reactionat in nici un fel pina in prezent.
Pe de alta parte, cei doi fii vorbesc cu tatal lor ore in sir. Luni, toti vizitatorii care au venit in camera premierului au vorbit cu el in speranta ca le va putea auzi cuvintele, chiar daca nu reactioneaza inca la ele.
Expertii sustin ca piesele de Mozart au un efect pozitiv asupra creierului. In momentul cind un studiu in acest sens a fost publicat, la inceputul ailor '90, toate casetele cu Mozart din Los Angeles au fost vindute.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii