Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arhiepiscopia donează 10.000 de măști de protecție spitalelor din Brăila și Galați

* vineri, 27 martie, primele 2.000 de măști au ajuns la personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei”, cu sprijinul ISU Galați * în zilele următoare, vor fi donate măști spitalelor din Brăila și Tecuci * Arhiepiscopia Dunării de Jos oferă gratuit hrană angajaţilor ISU Galați

 

 

 

Arhiepiscopia Dunării de Jos Galați donează, zilele acestea, nu mai puțin de 10.000 de măști de protecție medicilor, asistenților, personalului auxiliar și pacienților veniți în ambulatoriile din spitalele din județele Brăila și Galați, răspunzând, astfel, apelurilor lansate de unitățile spitalicești, greu încercate de extinderea pandemiei de Coronavirus.

Arhiepiscopia Dunării de Jos a achiziţionat în aceste zile 10.000 de măşti de protecţie pentru a fi donate, împreună cu cărţi de zidire sufletească, mai multor spitale din Eparhia Dunării de Jos. Astăzi, 27 martie 2020, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi a primit de la Centrul Eparhial 2.000 de măşti de protecţie şi 400 de cărţi de rugăciune. Pentru respectarea normelor legale în vigoare, deplasarea materialelor oferite astăzi spitalului s-a realizat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Eremia Grigorescu” din Galaţi”, ne-a precizat părintele Rareș Bucur, din cadrul Eparhiei.

Potrivit sursei citate, în următoarele zile, spitalele din Brăila şi Tecuci vor primi, de asemenea, măști de protecție și cărți de zidire sufletească. Totodată, între Centrul Eparhial şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Eremia Grigorescu” din Galaţi a fost încheiat un protocol de colaborare, prin care Arhiepiscopia Dunării de Jos oferă gratuit hrană angajaţilor inspectoratului, în această perioadă de criză generată de pandemia de COVID-19.
Categorie articol: 

Comentarii