Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arhiepiscopia a donat produse de igienă și 1.000 de măști de protecție Spitalului Județean de Urgență Brăila

* de la începutul crizie generate de pandemia de Coronaviris, au fost donate produse de igienă, alimente, măşti şi mănuşi chirurgicale în valoare de 253.510 lei

 

 

Donație făcută de slujitorii Bisericii la Brăila.

După ce, în zilele trecute, Arhiepiscopia Dunării de Jos a sprijinit mai multe unități spitalicești din Galaţi şi Tecuci, în ziua de marți, 31 martie 2020, ajutoarele oferite de Biserică s-au îndreptat către Spitalul Judeţean de Urgenţă din Brăila.

Pentru personalul medical şi auxiliar, dar şi pentru pacienţii internaţi în unitatea medicală brăileană, Arhiepiscopia Dunării de Jos a oferit, prin preoţii şi voluntarii Protoieriei Brăila, produse de igienă, 1.000 de măşti de protecţie şi 200 de cărţi de rugăciune. În următoarele zile, vor primi ajutoare din partea Bisericii şi Centrul Medico-Social din localitatea Pechea şi Spitalul de Boli Cronice Iveşti, judeţul Galaţi”, a precizat părintele Rareș Bucur, din cadrul Eparhiei.

Ajutoarele oferite de către Arhiepiscopia Dunării de Jos, cu sprijinul preoților și al crdincioșlor din județele Brăila și Galați - de la începutul crizei generate de pandemia de Coronavirus - au fost de 253.510 lei, reprezentând produse de igienă, alimente, măşti de protecţie şi mănuşi chirurgicale. Acțiunile filantropice sunt în plină desfășurare.

 
Categorie articol: 

Comentarii