Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Argint si bronz la Nationalele de Go pe echipe pentru clubul Atari Braila

Jucatorii de go de la clubul brailean Atari au reusit sa ocupe doua locuri pe podium la Campionatele Nationale de go pe perechi, derulate in week-end-ul trecut.
Daca la editia anterioara juniorii braileni au obtinut medalia de aur, devansind echipa de seniori la aceasta editie Theodor Toma, Mihai Vasile, Andreea Pirvu si Gabriela Coman au reusit sa-si adjudece doar medalia de bronz. Argintul a fost obtinut tot de o echipa braileana, cea formata din Alexandru Caraivan, George Ghetu, Iulian Toma si Marius Danila.
Titlul national i-a revenit echipei clubului Sanatatea din Bucuresti.

Alexandru Caraivan a cistigat campionatul de go rapid

In ultima saptamina a lunii iunie jucatorii de go de la Atari s-au remarcat la alte citeva competitii.
Astfel, la Campionatele Nationale de go rapid, derulate la Eforie Nord victorios a iesit reprezentantul clubului Atari, Alexandru Caraivan in timp ce Iulian Toma a intrat in posesia medaliei de bronz. George Ghetu s-a clasat pe locul al patrulea, iar Theodor Toma pe pozitia a saptea.
Brailenii au urcat pe podium si la nationalele de juniori de la Bistrita. Alexandru Iacob s-a impus la categoria de virsta 10 ani, iar la categoria 12 ani Theodor Toma a obtinut medalia de argint, iar colegul sau de club Alexandru Iacob pe cea de bronz.
Campionul european en titre, Theodor Toma, a ratat titlul si la categoria de virsta 14 ani, grupa la care a obtinut doar medalia de bronz. Jucatorul de go brailean s-a revansat insa cu prilejul maratonului de go ocupind prima pozitie la o diferenta destul de mare de puncte fata de al doilea clasat, Veronica Bodescu, din Bucuresti.
Categorie articol: 

Comentarii