Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Argint şi bronz pentru Anamaria Ioniţă la naţionalele de atletism

La ediţia de anul acesta a naţionalelor de atletism în aer liber, competiţie rezervată seniorilor, CSM Brăila a obţinut trei medalii.
Cea mai valoroasă dintre ele a fost cea cucerită de Anamaria Ioniţă, argintul, la 400 m garduri. La doar 50 de minute după această finală, atleta pregătită de profesoara Irina Roată s-a clasat pe locul al treilea în proba de 200 m plat.
"Şi-a revenit după accidentarea suferită la începutul anului, însă nu complet, de aceea consider că rezultatele sunt bune, dar cred că puteau fi şi mai bune. Din cauza crizei financiare federaţia de specialitate nu a mai avut fonduri să susţină activitatea de performanţă, ne-am pregătit la Brăila şi evident că pista de dirt track nu este compatibilă cu performanţa", a declarat profesoara Irina Roată.
Tot miercuri, în ziua a doua a naţionalelor, Ramona Anghelaş a cucerit medalia de bronz în proba de aruncare a suliţei.
În prima zi de concurs, Aurel Baciu s-a clasat pe poziţia a patra la 110 m garduri, iar colegul lui de club a ocupat locul al şaselea în aceeaşi finală, în timp ce în proba similară feminină Ioniţă s-a clasat a cincea.
La această competiţie, alţi doi atleţi brăileni, care însă sunt legitimaţi la alte cluburi, au urcat pe podium. Sportiva pregătită de profesorul Mihail Dumitru, Adelina Gavrilă (Steaua Bucureşti) a câştigat detaşat proba de triplusalt, iar Ionuţ Vlaicu (CSU Galaţi) a obţinut medalia de bronz la 110 m garduri.
Categorie articol: 

Comentarii