Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arestat după ce şi-a terorizat mama

bărbatul de 41 de ani care a dat buzna peste mama sa, de opt ori, încălcând ordinul de protecţie emis faţă de el, a fost arestat preventiv • ultima oară, individul a intrat peste femeie în noaptea de 19 spre 20 martie, fiind săltat de poliţişti

 

După ce a dat buzna în locuinţa mamei sale, de mai multe ori, deşi avea emis un ordin de protecţie, brăileanul de 41 de ani îşi va petrece următoarea lună în spatele gratiilor. Judecătoria Brăila a emis mandat de arestare faţă de fiul care şi-a terorizat mama.

Reamintim că, la data de 20 martie, ora 3.10, o femeie de 59 de ani, din Brăila, a sesizat faptul că fiului ei de 41 de ani a încălcat ordinul de protecţie şi a intrat în domiciliul comun. Barbatul a fost depistat de poliţişti în incinta imobilului, sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind condus la sediul Poliţiei. S-a constatat că acesta a mai încălcat ordinul de protecţie de şapte ori, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a hotărârii judecătoreşti în formă continuată. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, iar la data de 21 martie a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare, măsura fiind admisă. El a fost încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii