Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arestaţii din dosarul “Ştoacă”. Fiul lui Mihai Dănuţ nu a scăpat

Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă faţă de 19 inculpaţi în dosarul cu infracţiuni de proxenetism, trafic de persoane şi trafic de droguri • printre arestaţi este şi Mihai Cristian Cosmin, fiul omului de afaceri Mihai Dănuţ • alte 9 persoane au fost arestate la domiciliu

 

Procurorii DIICOT au transmis un comunicat în care arată clar măsurile luate de judecătorii Tribunalului Bucureşti faţă de inculpaţii din dosarul “Ştoacă”. Judecătorii au dispus arestarea preventivă faţă de 19 inculpaţi în dosarul cu infracţiuni de proxenetism, trafic de persoane şi trafic de droguri. Printre arestaţi este şi Mihai Cristian Cosmin, fiul lui Mihai Dănuţ. Alte 9 persoane au fost arestate la domiciliu. Potrivit informaţiilor transmise de DIICOT, în seara de 7 iunie, s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpaţilor: Voinea Marius, Niculae Bogdan - Gabriel, Fieraru Nicolae, Mandache Dan, Stoian Ion, Andrei Elena Cristina, Pavel Nicoleta, Şaim Petre, Cimpoeru Lucian Florin, Iliescu Alberto Florin, Ionescu Constantin Marius, Mihai Cristian Cosmin, Şaim Petre Daniel, Ţoghină Antonela Florentina, Chihăescu Dragoş Andrei, Ionete Alexandra, Vasile Vicenţio Giovanni, Pollak Bohus şi Dumitru Florian.

Măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile s-a luat pentru inculpaţii: Cioarcă Constantin Gabriel, Niculae Marius Dragoş, Bazavan Constantin, Stan Ion, Stănescu Diana Alexandra, Georgescu Ana Maria, Pîrvulescu Livia, Chelu Anghel şi Vlad Aurelia Ioana.

Măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, s-a dispus faţă de inculpaţii: Bamburic Daniel, Piteşteanu Romeo-Ionel, Martac Vasilica şi Mihai Mircea Florian.

După cum v-am informat, în ziua de 6 iunie, procurorii  DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efectuat un număr de 57 percheziţii domiciliare dintre care 51 pe raza municipiului Bucureşti, 7 în judeţul Ilfov şi o percheziţie pe raza judeţului Giurgiu, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de persoane, proxenetism, trafic de influenţă, trafic de persoane, trafic de minori, înşelăciune, influenţarea declaraţiilor, cumpărare de influenţă, dare de mită. S-a dispus reţinerea mai multor inculpaţi, peste 30 la număr, membri ai grupării interlope “Ştoacă”.
Categorie articol: 

Comentarii