Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Are loc a V-a editie a Festivalului "Ziua Mircenilor"

Duminica, la Mircea Voda, se desfasoara un bogat program artistic ce impleteste muzica si dansul popular romanesc, cu cele moderne si tiganesti, in cadrul manifestarilor dedicate celei de-a V-a editii a Festivalului intitulat "Ziua Mircenilor".
Actiunile incep la ora 9.00 cu o slujba religioasa, iar de la ora 13.00 are loc deschiderea oficiala a festivitatilor. Incepind cu ora 13.30 se intra in atmosfera dansurilor, a muzicii si a voiei bune. Cei prezenti la festival se vor delecta cu dansuri populare romanesti, coordonate de instructorul Paulina Chisau, melodia populara "Hai la hora mare" si dansuri moderne tiganesti. Urmeaza sa intre in scena programul artistic "Hai, omule si petrece" sustinut de formatia "Modern", apoi elevii Scolii din Mircea Voda prezinta programul intitulat "Hai la joc cu voie buna!". De la ora 17.00 atmosfera se incinge cu un dans modern al trupei "Exotic" a Caminului Cultural, instructor Mihaela Panturu, urmat de un program de muzica populara al grupului vocal "Mirceanca" al Caminului Cultural. Mai pe seara, de la 19.00, sotii Dorina si Daniel sustin un recital de muzica, urmind ca de la 19.30, cei prezenti la manifestari sa cinte si sa danseze pe ritmurile formatiei "Modern".
Spre finele manifestarii este programat un foc de artificii, dar si un mic spectacol sustinut de formatia de muzica usoara "Fratii Avram".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii