Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Are cineva un loc de nemunca pentru Horia Vasioiu?

Bai, frate, cum s-a dus la vale familia Vasioiu, dpdv. politic, fireste. Acum doi ani, pe vremea asta, Horia si Daniela erau pe cai mari, se razboiau cu toata lumea si erau perceputi precum ultimii mohicani in stare sa tina piept invaziei pesediste si dictaturii Cibu. Daniela Vasioiu chiar a avut potential o buna bucata de vreme, dar, din pacate pentru ea, nu a stiut sa-l exploateze. Din contra, ea a facut in asa fel incit si-a dat sistematic la gioale, taindu-si pur si simplu craca dintre picioare. Procentul dezamagitor pe care l-a inregistrat la alegerile din iunie pentru primarie vine sa confirme ipoteza de maqi sus. Sotul ei, Horia Vasioiu, a patit-o si el zilele trecete, cind a fost exlus din PDL. Alaturi de Vasioiu, au mai fost dati afara inca 6-7 membri (nu mai stiu sigur), suspectati ca i-au tinut palma parlamentarului.
Cine isi imagina acum doi ani ca dr. Dan Sabau va ajunge seful lui Horia Vasioiu si ca il va lasa pe acesta fara de partid? E, uite ca s-a intimplat. Machiavelicul Sabau a facut ce-a facut si a reusit sa-si duca la bun sfirsit planul de nimicire a Danielei si Horia Vasioiu. E drept, insa, ca si acestia l-au ajutat enorm pe Sabau in demersul lui, repet, dindu-si la gioale in mod repetat.
Nu-mi pasa mie cine stie ce de familia Vasioiu, chiar mi se rupe de existenta lor, dar nu pot sa nu analizez deloc ce se va intimpla cu ea in viitorul apropiat. La ora actuala, vestile nu sint deloc imbucuratoare pentru cei doi Vasioiu. Daniela a aratat cit capital politic mai detine, iar de serviciile ei cred ca nici cei de la PRM nu ar fi interesati. Consilier local nu este, iar sansele sa fie numita director pe la vreo societate de stat, de unde sa ia o leafa degeaba, sint extrem de mici, inexistente as zice. Barbat-su va mai fi deputat pina in toamna. Dupa-aia, pa si pusi: adio salariu de 50 de milioane de lei net lunar. Acum, dupa ce a fost dat afara din PDL, e clar ca sint slabe sperante ca Horia Vasioiu sa candideze intr-un colegiul electoral, in noiembrie. Nu-l vad facind acest lucru ca independent, pentru ca nu dispune de atita banet incit sa-si sustina o campanie electorala la un asemenea nivel.
In concluzie, si Horia Vasioiu trebuie sa-si caute serviciu. Dar unde anume, nu vedeti ca nu se pricepe la nimic? Nici s-o faca pe prostu' nu e in stare!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii