Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arbitrul Mudura spune ca are vinatai in urma loviturilor primite de la Ganea

Arbitrul asistent Dorin Mudura, agresat de fotbalistul Ionel Ganea in timpul meciului Poli Timisoara-Rapid, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca are pe corp vinatai in urma loviturilor primite de la jucatorul gruparii timisorene.
Mudura spune ca a fost lovit de mai multe ori de Ganea, dar din cauza tensiunii nu a simtit durere pe moment. "M-a lovit si in spate cu pumnul. Am o vinataie pe spate, dar asta e. M-a lovit de mai multe ori, dar va dati seama ca, pe moment, nici nu prea simteam din cauza tensiunii. Doar atit pot sa zic, ca preferam sa nu se fi intimplat incidentul asta", a declarat arbitrul.
Referitor la faza in care Ganea a fost eliminat, Mudura spune ca a vazut-o foarte bine, nefiind mascat de vreun jucator: "Ganea loveste cu pumnul adversarul direct. Eu fiind plasat pe linia ultimului aparator, a lui Sapunaru, am vazut foarte clar faza. Erau la 20 si ceva de metri de mine si nefiind mascat am vazut foarte clar cum Ganea l-a lovit cu pumnul. Toata faza s-a petrecut in fata mea, Ganea l-a lovit cu pumnul pe Sapunaru in abdomen, in stomac. Am inteles ca exista faza inregistrata, exista si proba video. Centralul (n.r. - Stefan Erdei) a venit la mine, i-am comunicat ce s-a intimplat si el l-a eliminat pe jucator".
Ganea i-a spus arbtirului asistent ca a lovit cu pumnul pentru ca a fost provocat. "A venit Ganea la mine si mi-a spus doar atit, ca Sapunaru l-a provocat. Doar atit, nu a recunoscut ca l-a lovit sau altceva. Apoi s-a napustit asupra mea, tipind. Eu m-am retras, au venit si jucatorii sa-l tina, dar el se incingea din ce in ce mai tare. Eu am incercat sa evit contactul dar nu s-a putut. Nu stiu ce vroia sa reproseze. Avea o privire... Nu a recunoscut ca a lovit, a spus doar “el m-a provocat”. Atit, altceva nimic. Mai spunea ceva, dar in momentele alea nu prea realizam. Oricum, nu conteaza ce spunea, gesturile sint de ajuns", si-a amintit Mudura.
Arbitrul asistent spune ca nu il va da pe Ganea in judecata, adaugind ca il respecta ca fotbalist pe acesta. "Nu a venit dupa meci sa-si ceara scuze sau altceva, nu am mai vorbit cu el la final. Am vorbit cu observatorul meciului si i-am povestit ce s-a intimplat. Nu vreau sa-l dau in judecata, nu e treaba mea, Ganea sa fie judecat doar pe cale sportiva. In ligile inferioare am mai patit asa ceva, in prima liga niciodata. Acolo se petrec frecvent astfel de lucruri. Oricum, nu ma asteptam niciodata la un jucator ca Ganea sa reactioneze in acest fel. Ca fotbalist, il respect pe Ganea, dar ca om... Ma abtin deocamdata", a adaugat Mudura.
Categorie articol: 

Comentarii