Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arbitrul Ionel Ivan a fost cooptat in lotul A

In urma cu citeva zile, Biroul Executiv al CCA, a stabilit loturile de arbitri si arbitri asistenti la nivelul Ligii I pentru editia de campionat 2007-2008.
Printre arbitrii de centru nominalizati in lotul A s-a numarat si braileanul Ionel Ivan.
"Ivan era monitorizat inca de pe vremea in care seful CCA era Ion Craciunescu, si pentru ca a confirmat, a participat la trei cursuri la Govora, iar acum iata ca a aparut si rezultatul dorit de noi, cooptarea in lotul A. Eu sincer ma asteptam la aceasta promovare rapida, pentru ca in retur a arbitrat citeva partide importante si a primit note foarte bune. Acum ramine ca el sa se pregateasca cu aceeasi ambitie pentru a face fata rigorilor acestui esalon", a declarat Laurentiu Vargatu, presedintele Comisiei Judetene de Arbitri.
Dintre cei trei reprezentanti ai comisiei brailene, care au sustinut examenul de promovare pentru Liga a III-a doar Marius Titirisca a reusit sa-l treaca cu bine, ceilalti doi, Ionut Smeu si Ionut Radulescu, nereusind sa treaca de proba scrisa.
"Doar Titirisca a reusit sa promoveze la Liga a III-a, ceilalti doi nu, deoarece au luat note foarte mici la proba scrisa. Este o mare deziluzie pentru mine, dar deocamdata cred ca Radulescu si Smeu confunda notiunile privind activitatea de arbitraj si firesc nu puteau sa promoveze", a mai precizat Laurentiu Vargatu.
Categorie articol: 

Comentarii