Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Arbitrii au facut multe greseli si au dictat eliminari in momentele in care conduceam, pe care eu le consider strategice"

In aceasta a doua deplasare, HC Dunarea a avut o evolutie superioara celei de la Constanta. Handbalistele brailene au condus ostilitatile in teren, dar si pe tabela trei sferturi din partida, adica atita timp cit gazdele au evoluat in doar sapte jucatoare. In ultimul sfert de ora, in superioritate numerica, adica avind sprijinul arbitrilor care au dictat eliminari nejustificate in tabara oaspetelor, balanta s-a inclinat evident in favoarea gazdelor.
HC Dunarea a dominat prima parte a intilnirii si a plecat la cabine cu un avantaj de doua goluri.
Brailencele au mai fost lasate sa joace doar un sfert de ora din repriza a doua, moment al meciului in care aveau tot doua goluri avans fata de formatia gazda. In minutul 45 insa Leordean si Radovici au fost eliminate si, firesc, cu doua jucatoare in plus, HCM Roman a reusit sa incline balanta in favoarea ei.
Principalele marcatoare ale brailencelor au fost Marinela Patru cu 9 goluri, Adriana Leordean si Irina Radovici cu 4 si, respectiv, 3 reusite.
"Ne-am mobilizat foarte bine pentru acest meci si acest lucru s-a reflectat si pe tabela de marcaj. In repriza a doua insa a fost cu totul alt arbitraj. Arbitrii au facut multe greseli si au dictat eliminari in momentele in care conduceam, pe care eu le consider strategice. Stiam ca toate formatiile isi iau masuri de precautie atunci cind evolueaza pe teren propriu, dar parca la Roman acest lucru s-a facut intr-un mod grosolan. Asta este, ma bucura faptul ca handbalistele noastre au luptat asa cum le-am cerut si de acum ne vom mobiliza pentru dificila partida de simbata cind vom intilni la Braila pe Astral Posta Cilnau", a declarat imediat dupa meci profesoara Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii