Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Arbitrajul a fost cel a influentat scorul final"

Bucurestenii au deschis scorul in minutul 11, prin Dumitru Simion, insa oaspetii nu au acuzat socul si dupa numai noua minute au reusit sa restabileasca egalitatea prin Georgica Oprea, dupa o pasa pe culoar, primita de la Bratosin.
AS Viitorul a fost mai insistenta si in minutul 31 a reusit sa preia conducerea. A fost un contraatac rapid purtat de Buciumeanu si finalizat de Oprea. Oaspetii ar fi putut sa se distanteze la doua goluri, dar co-autorul celui de-al doilea gol a tratat prea usor faza din minutul 40 si astfel bucurestenii au scapat cu fata curata dintr-o situatie care parea fara iesire. Dinamovistii au fortat pe finalul primei reprize si in minutul 45, Simion a reusit sa restabileasca egalitatea, 2-2.
La doua minute de la reluare, libero-ul oaspetilor, Nelu Bogdan a primit, foarte usor, cel de-al doilea cartonas galben si AS Viitorul a ramas in inferioritate numerica.
In aceste conditii Dinamo II a reusit sa se desprinda in cistigatoare. Liviu Ganea (min. 69) a marcat pentru 3-2, Valentin Lemnaru (min. 75) a marit diferenta la doua goluri iar Damaschin a stabilit scorul final, 5-2, doua minute mai tirziu.
Chiar daca a evoluat in inferioritate numerica, AS Viitorul a avut o evolutie curajoasa si a mai creat trei faze periculoase in careul advers dar Bratosin (min. 74 si 85) si Dima (min. 79) au ratat din situatii foarte bune.
"Nu-i pot acuza pe jucatori pentru aceasta infringere categorica. Pe linga faptul ca am fost lipsiti de aportul lui Radu Nicolae, ca Bratosin si Dobre au jucat cu accidentari, arbitrajul a fost cel a influentat scorul final. Ne-a fost eliminat libero-ul si in inferioritate numerica nu aveam cum sa facem fata unei echipe care a avut in componenta sa citiva jucatori care evolueaza si la echipa mare", a declarat Paul Alexandru, presedintele AS Viitorul Insuratei.
Antrenorul Marian Stavarache a folosit urmatoarea formula de echipa: Stoica - Samuila (min. 80: Baicu), Bogdan, Paraschiv (min. 80: Baicu), Pislaru - Stanciu, Vioreanu, Dima, Buciumeanu (min. 50: Clim), Bratosin - Oprea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii