Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ar putea face puşcărie pentru că a băgat un bărbat în spital

Un braşovean în vârstă de 21 de ani, Alexandru Ş., riscă să facă puşcărie pentru că, în urmă cu câteva luni, a bătut un bărbat din comuna brăileană Cazasu, până l-a lăsat lat, într-un şanţ.
Incidentul s-a petrecut în noaptea de 09/10 octombrie 2010, când victima, Ionel E., s-a dus la un cafe bar din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice la aceeaşi masă cu Alexandru Ş. şi Marian G., ambii din comuna Budila, judeţul Braşov. Ionel îi cunoscuse pe cei doi la o fermă din Cazasu, unde aceştia lucrau ca muncitori zilieri. Cei trei au consumat alcool până în jurul orelor 23.00, când, din cauza discuţiilor contradictorii pe care partea vătămată le avea cu Alexandru Ş., administratorul barului le-a solicitat tuturor să părăsească incinta, deoarece îi deranjau pe ceilalţi clienţi. La acel moment, toţi trei se aflau deja într-o stare avansată de ebrietate.
Deoarece Alexandru Ş. îşi uitase pe masă sticla de vin cumpărată, acesta, împreună cu brăileanul, s-a întors în bar pentru a o lua, timp în care Marian G., a plecat, pe jos, spre sediul fermei la care lucra şi unde era cazat. Revenind din bar, ceilalţi doi au parcurs, împreună, pe jos, o parte din drumul spre domiciliile lor. La un moment dat, în urma unor discuţii contradictorii, Alexandru Ş., a început să îl lovească pe Ionel cu pumnii şi picioarele până când acesta a căzut la pământ. Pentru că era, la rândul său, foarte beat, Alexandru a căzut şi el, peste victimă, în şanţul de la marginea drumului. Într-un final, când s-a putut ridica de acolo, a văzut că Ionel nu mişcă, însă nu a făcut nimic pentru a-l ajuta, ci a plecat spre fermă.
Acolo a ajuns în jurul orei 01.00, întâlnindu-se şi cu paznicul fermei, care a observat că avea sânge pe haine. Acest lucru a fost observat şi de Marian G., colegul său de cameră. Dimineaţă, Ionel E. a fost găsit de un vecin în şanţ. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a rămas internat timp de 18 zile. Medicii au stabilit că leziunile suferite i-au pus în primejdie viaţa, iar Alexandru a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii