Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Apus de Soare. De Cătălin Chivu Delabrăila

Numai că eu nu sunt scriitor, ci om de afaceri, mă-nţelegeţi voi? Singura dată când am scris ceva mai consistent a fost atunci când am trecut pe o hârtie de 500 de euro numele unui fraier din Suceava, care a prostit trei fete de-ale mele că le garantează un câştig net de 10.000 de euro, partea lor, şi le-a dus el la produs în Spania. Dar mai dă-l încolo de sucevean, pentru că ştiţi cum se spune: despre morţi, numai de bine!

Aşa, despre ce vorbeam? Da, deci clubul ăsta de l-a deschis Soare mi se pare nu doar de prost gust, ci de-a dreptul nasol. Părerea mea e că Soare nu a avut bani să aducă un arhitect meseriaş să îi amenajeze bordelul ăla cu pretenţii de club de fiţe, aşa că a apelat la vreun prieten de-al lui, fost premiant la Olimpiada de Desen de la Tichileşti. Mă cunosc cu Soare (asta e, lumea e mică, iar în afaceri e bine să cunoşti cât mai multă lume) şi până la urmă va trebui să merg şi în clubul lui. Nu, nu am să îi spun că ceea ce a făcut el acolo, la etajul 5 de la Winmarkt, este o panaramă de local, căci nu e frumos să îl jigneşti pe om în casa lui. Am să rabd 2-3 ore, că mai mult nu cred că o să rezist în club, după care am să merg la toaletă şi, ca să îmi răcoresc puţin nervii, am să fac pipi fără să ridic capacul.

A, şi că vă ziceam că am văzut poze de la lansarea clubului Soare. Pesemne că Soare stă rău de tot cu banii, de nu a găsit nişte fete mai acătării să defileze în chiloţi pe cărarea aia ridicată cu pretenţii de pasarelă de modă. Serios, am văzut nişte crăcănate în poze, de-am zis că-s fotbalişti de la CF Brăila, travestiţi în femei fatale. Sau poate că nu erau fotogenice, naiba ştie.

Iar dacă, într-adevăr, se adevereşte presupunerea mea, cum că Soare mai are bani în buzunar doar cât să se tundă zero, tare mi-e teamă că clubul din Winmarkt se va închide înainte de Crăciun, căci nu ştiu dacă v-am zis dar dacă dl. comisar şef Cătălin Chivu nu primeşte recomandatele la timp, acţionează ca un veritabil poliţist, în sensul că n-are mamă, n-are tată, grăbindu-se să îi înfunde primii pe foştii parteneri de jocuri de societate.
Categorie articol: 

Comentarii