Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape 600 de amenzi într-o săptămână

în urma activităţilor din teren, poliţiştii au constatat peste 560 de abateri de la legislaţia rutieră şi au reţinut 40 de permise şi certificate de înmatriculare

 

O nouă săptămână cu amenzi pentru şoferii prinşi că circulă după propriile legi.

În perioada 18 - 24 martie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere. Au fost constatate 562 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 28 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 12 certificate de înmatriculare.

Duminică dimineaţa, la ora 7.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pentru control pe un bărbat de 49 de ani, din oraşul Însurăţei, în timp ce conducea un vehicul pe raza municipiului. Poliţiştii au constatat că brăileanul avea dreptul de a conduce suspendat. El s-a ales cu dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii