Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape 300.000 euro pentru paza obiectivelor CJ Brăila, inclusiv Aeroportul Ianca

• contractul pentru serviciile de pază acoperă o perioadă de 12 luni, începând din luna mai anul curent, dar există posibilitatea prelungirii valabilităţii pentru încă un supliment de 4 luni • la licitaţie s-au înscris 5 ofertanţi, 4 fiind declaraţi eligibili, iar în final a ieşit câştigătoare “Dialfa Security” din Galaţi

 

La mai bine de jumătate de an de la lansarea în SEAP a licitaţiei publice privind paza mai multor obiective ale Consiliului Judeţean Brăila pe raza municipiului şi a judeţului, inclusiv Aeroportul din Ianca, autoritatea contractantă a anunţat un câştigător. Este vorba despre “Dialfa Security” din Galaţi, declarată adjudecatară la preţul de 1.387.041,4 lei, fără TVA (echivalentul a circa 300.000 euro), comparativ cu preţul de pornire la licitaţie de 2,85 milioane lei. Perioada contractuală este de 12 luni, existând posibilitatea suplimentării înţelegerii cu 4 luni. La procedură s-au înscris cu oferte 5 firme dintre care 4 au fost declarate eligibile. De altfel, unul dintre ofertanţi a formulat o contestaţie la CNSC (Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor) cerând anularea rezultatului procedurii, numai că instituţia i-a respins acţiunea ca nefondată, context în care CJ Brăila a trecut la atribuirea contractului.    

Potrivit caietului de sarcini, în municipiu sunt 11 obiective ce necesită pază (imobilul din Aleea Creşei, cele de pe şoseaua Buzăului, străzile Ana Aslan, Albastră, Iezerului, Calea Galaţi şi şoseaua Râmnicu Sărat, Sala Polivalentă, intrarea D în Palatul Administrativ, plus Casa Tineretului), în timp ce pentru Aeroportul din Ianca sunt prevăzute 8 posturi de pază. Lista obiectivelor ce necesită pază este completată de Depozitul de deşeuri şi Staţia de sortare de la Ianca, precum şi de Staţia de transfer deşeuri de la Însurăţei.

Finanţarea acestui contract se asigură de la bugetul instituţiei.
Categorie articol: 

Comentarii