Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape 3.000 de pocnitori şi petarde scoase la vânzare în cartier Viziru III

poliţiştii l-au prins pe un bărbat de 31 de ani pe Aleea Cocorilor, în timp ce oferea spre comercializare materiale pirotehnice • acesta avea 2.313 bucăţi de pocnitori, 400 bucăţi de petarde, 4 bucăţi tuburi de artificii

 

Petarde scoase la vânzare pe o stradă din cartier Viziru III. Comerciantul era un bărbat care avea peste 2.700 de materiale pirotehnice.

În cursul zilei de miercuri, la ora 17.30, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe Aleea Cocorilor, un bărbat de 31 de ani vindea de zor petarde. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat 2.313 bucăţi pocnitori, 400 bucăţi de petarde, 4 bucăţi tuburi de artificii”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Întreaga cantitate de articole pirotehnice, încadrate la categoriile F1 - F2, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Pe numele celui depistat a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni fără drept cu materiale pirotehnice.

 
Categorie articol: 

Comentarii