Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape 30 de permise suspendate în şapte zile

• săptămâna trecută, poliţiştii au prins peste 400 de şoferi care au comis abateri de la legislaţia rutieră  • doi şoferi care aveau dreptul de a conduce suspendat au fost depistaţi în localităţile Făurei şi Tufeşti

 

Doi şoferi care s-au urcat la volan şi au pornit cu autoturismele la plimbare, deşi aveau permisul de conducere suspendat, au picat, unul după altul, în plasa poliţiştilor. Nici cei care au condus sub influenţa alcoolului sau care au comis alte abateri de la legislaţia rutieră nu au scăpat neobservaţi.

Astfel, în perioada 21 - 27 ianuarie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere. Au fost constatate 415 abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 28 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 8 certificate de înmatriculare.

Ziua de 25 ianuarie a fost ghinion pentru doi şoferi care s-au urcat la volanul autoturismelor, deşi ar fi trebuit să mergă pe jos. Vineri, la ora 15.45, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei l-au oprit în trafic pe un localnic de 38 de ani. El conducea un vehicul pe raza localităţii de domiciliu, având dreptul de a conduce suspendat. S-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere. În aceeaşi zi, la ora 20.00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru l-au oprit în trafic pe un bărbat de 37 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DJ 212, pe raza localităţii Tufeşti, având dreptul de a conduce suspendat. Nu a scăpat nici el de dosarul penal.
Categorie articol: 

Comentarii