Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape 11.000 de SMS-uri salvatoare pentru Bogdi!

• într-o perioadă scurtă de timp, prin mesajele de 2 euro cu textul “BOGDAN”, trimise la 8832, s-au adunat aproximativ 21.500 euro, bani ce îi sunt de mare folos lui Bogdi, mai ales că urmează marele hop • marţi, 25 septembrie, băieţelul de numai 3 anişori va fi supus intervenţiei chirurgicale pentru extirparea tumorii • “Rog din suflet, persoanele care ajung la sfârşit de săptămână la biserici şi mănăstiri să-l pomeniţi şi pe Bogdan-Ioan! Mulţumim! Dumnezeu să vă dea sănătate! Doamne ajută!”, este mesajul postat de părinţii lui Bogdi pe reţelele de socializare

 

Între 14 august şi 15 septembrie, perioada în care s-a desfăşurat campania de donaţii prin SMS organizată de Asociaţia “Salvează o inimă”, au curs mesajele salvatoare pentru Bogdi. Nu mai puţin de 10.730 de SMS-uri de 2 euro cu textul “BOGDAN” au fost trimise la numărul 8832, adunându-se astfel 21.460 euro. Banii adunaţi îi sunt de mare folos lui Bogdi, pentru că urmează marele hop: operaţia de extirpare a tumorii.

Medicii de la clinica din Turcia au programat deja intervenţia chirurgicală, luni va efectua analizele preliminare, iar dacă toate lucrurile decurg normal, pe 25 septembrie Bogdi va intra în operaţie. Medicii sunt optimişti, rezultatele celor mai recente investigaţii RMN au concluzionat că tumora s-a restrâns foarte mult, astfel că au în plan să îndepărteze doar lobul drept al ficatului. Momentan, părinţii nu ştiu la cât se ridică costurile intervenţiei, dar aşteaptă să primească o factură proformă. Bogdi este vesel şi optimist, iar familia se roagă ca micuţul să se simtă bine în continuare pentru ca operaţia să nu fie amânată.
“Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi ajutat cu un sms cu textul «BOGDAN» la 8832! Campania s-a încheiat la data de 16.09.2018 şi s-au strâns 10730 de sms-uri. Mulţumiri deosebite Asociaţiei «Salvează o inimă». Mulţumim, de asemenea, tuturor celor care au donat prin oricare dintre celelalte metode, datorită dumneavoastră am putut achita tratamentul de până acum şi avem speranţă că Bogdi se va însănătoşi! Cel mai important pas spre vindecare îl constituie operaţia ce urmează peste câteva zile. Rog din suflet, persoanele care ajung la sfârşit de săptămână la biserici şi mănăstiri să-l pomeniţi şi pe Bogdan-Ioan! Mulţumim! Dumnezeu să vă dea sănătate! Doamne ajută!”, este mesajul scris de părinţii lui Bogdi pe pagina de Facebook “Bogdi învinge tumora”.

După intervenţia chirurgicală, în funcţie de evoluţia lui Bogdi, medicii din Turcia vor stabili următorul plan de tratament.

 

Împreună pentru Bogdi! Orice donaţie contează!

În urmă cu 4 luni, în urma unui control de rutină, Bogdi primea un diagnostic cumplit: hepatoblastom gradul IV cu metastaze la plămâni. Vestea a fost un şoc pentru părinţi, mai ales că băieţelul nu fusese niciodată bolnav până atunci. Însă sprijiniţi de o comunitate întreagă, de la copii şi adolescenţi, la părinţi şi bunici, cu ajutorul a mii sau chiar zeci de mii de oameni, cu donaţii făcute prin toate mijloacele, de la târguri de prăjituri la spectacole de teatru, Bogdi a reuşit să ajungă în Turcia şi să efectueze 8 şedinţe de chimioterapie. În câteva zile urmează operaţia, iar Bogdi are nevoie de toată susţinerea noastră. Iar noi îl punem ajuta cu o mică donaţie în oricare din conturile deschise pentru a susţine această cauză.

Donaţii se pot face în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”, precizând numele Bogdan Popa când donaţi:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001, deschise la Banca Transilvania

 

De asemenea, Bogdi poate fi ajutat şi cu o donaţie direct în conturile deschise pe numele părinţilor:

CONT LEI, deschise pe numele Popa Sorina-Mihaela:

RO02INGB0000999907943914 (ING Bank)

RO92BRDE090SV53155850900 (BRD)

CONT EURO, deschis pe numele Popa Cristian:

RO43BRDE090SV33301900900 (BRD)

Recent, părinţii au reuşit să înfiinţeze şi o asociaţie pentru băieţelul lor. Pornind de la numele campaniei prin care s-a reuşit o mobilizare masivă, asociaţia a primit numele “Bogdi învinge tumora”, prima donaţie în acest cont a fost deja făcută de Asociaţia “Viitor pentru tine-Brăila!”. Puteţi dona şi voi în următorul cont deschis la BRD: RO55BRDE090SV53933560900.

Fiecare bănuţ contează enorm pentru Bogdi, fiecare mesaj de încurajare îi dă putere de luptă!
Categorie articol: 

Comentarii