Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape 100 de sancţiuni într-o singură zi, în valoare de peste 50.000 lei

ziua de 8 ianuarie a fost plină pentru poliţiştii care au continuat acţiunile de control pentru prevenirea faptelor ilegale • au fost organizate 4 acţiuni şi s-a intervenit la 44 de evenimente, dintre care 38 sesizate prin 112 • poliţiştii au constatat 93 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 33 pentru încălcarea legislaţiei rutiere • s-au dat amenzi de aproape 52.000 lei

 

Poliţiştii nu îi iartă pe brăilenii certaţi cu legea. În data de 8 ianuarie, oamenii legii au împărţit amenzi în stânga şi în dreapta, cele mai multe fiind pentru şoferii care au încălcat legislaţia rutieră. Sancţiunile aplicate au depăşit 50.000 lei.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, poliţiştii şi jandarmii au desfăşurat acţiuni, pe raza judeţului Brăila, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ. Acţiuni intense au fost şi pe arterele de circulaţie, tocmai pentru a-i determina pe participanţii la trafic să respecte legea. “Au fost organizate 4 acţiuni şi s-a intervenit la 44 de evenimente, dintre care 38 sesizate prin 112. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 93 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 33 pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat amenzi în valoare totală de aproape 52.000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În data de 8 ianuarie, la ora 12.45, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Cireşu, în timp ce acţionau pe aria de competenţă, l-au depistat în trafic pe un tânăr de 18 ani. Acesta conducea un autoturism, pe DJ 203R (Cireşu - Valea Călmăţui), deşi nu deţinea permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.
Categorie articol: 

Comentarii