Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape 100 de amenzi, în valoare de peste 40.000 lei, într-o singură zi

* ziua de 13 februarie a fost cu ghinion pentru persoanele puse pe scandal şi pentru şoferii care nu au ţinut cont de legislaţia rutieră * poliţiştii au intervenit la 37 de evenimente, dintre care 28 sesizate prin 112 * s-au aplicat sancţiuni de peste 40.000 lei şi au fost lăsaţi fără permis 6 şoferi

 

 

Amenzile aplicate pentru fapte ilegale au venit una după alta, în data de 13 februarie. Ghinioniştii au fost indivizii puşi pe scandal şi şoferii care nu au ţinut cont de prevederile Codului Rutier.

Astfel, în cursul zilei de joi, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 8 acţiuni şi s-a intervenit la 37 de evenimente, dintre care 28 sesizate prin apel de urgenţă 112.

De asemenea, oamenii legii au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în scopul prevenirii accidentelor rutiere grave. “Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 99 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 40.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila. Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 6 permise de conducere.
Categorie articol: 

Comentarii