Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aproape în comă alcoolică, un şofer a provocat un accident cu victimă

la sfârşitul săptămânii trecute, un brăilean de 34 de ani conducea un vehicul pe Şoseaua Baldovineşti şi a lovit maşina care circula în faţa sa • a rezultat vătămarea corporală a şoferiţei vehiculului lovit, în vârstă de 35 de ani • şoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o alcoolemie în aerul expirat de 0,94 mg/l • nu a fost singurul şofer prins băut la volan, în acest week-end

 

Nu a mai putut stăpâni volanul! Un şofer s-a urcat la volan aproape în comă alcoolică, asta dacă luăm în calcul valoarea alcoolemiei stabilite de poliţişti, ba chiar a provocat un accident. Evenimentul s-a produs în week-end, când poliţiştii au mai prins şi alţi şoferi băuţi la volan.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, la data de 28 februarie, ora 9.25, un bărbat de 34 de ani, din Brăila, conducea un vehicul pe Şoseaua Baldovineşti. Acesta a lovit vehiculul care circula în faţa sa, pe acelaşi sens de mers. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a şoferiţei maşinii lovite, în vârstă de 35 de ani, din Brăila. Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. “Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că bărbatul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,94 mg/l. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Tot la data de 28 februarie, în jurul orei 18.45, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe un brăilean de 50 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe Bulevardul Dorobanţilor. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal.

În cursul zilei de duminică, la ora 15.45, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru l-au oprit în trafic pe un bărbat de 59 de ani, din satul Dudescu, în timp ce conducea o maşină pe raza localităţii de domiciliu. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,50 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii