Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Apetit de gol, regăsit

• Dacia Unirea s-a impus la scor, 3-1, în amicalul cu Oţelul Galaţi şi 4-1, în cel  cu Viitorul Ianca • Patrik Petre a deschis scorul cu un eurogol în poarta apărată de Mitrea

 

Săptămâna trecută Dacia Unirea a disputat alte două partide de verificare în deplasare, şi pe ambele le-a câştigat la scor.

Formaţia pregătită de Florentin Petre a dispus cu 3-1 de Oţelul Galaţi. Patrik Petre a deschis scorul în minutul 7, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri, scoasă tot de el. Oţelul a egalat după numai trei minute prin Răducanu.

Dacia Unirea a mai înscris de două ori în repriza a doua şi s-a impus cu 3-1. Patrik Petre a realizat “dubla” iar după un corner executat de Vîlceanu,  Alexandru Duţu a stabilit scorul final al amicalului, 3-1 pentru formaţia pregătită de Florentin Petre. Putea fi chiar 4-1 pentru Dacia Unirea, care a beneficiat de un penalty, însă, Vîlceanu a trimis mingea în transversală.

Dacia Unirea: Stanciu – Novac, Paliu, Petkov, Păvălache – V. Robu, Lungu, N. Ioniţă, Cocîrlă – Apostolache, P. Petre. Au mai jucat  A. Mihai – Sava, Duţu, Zanfir, Patrick Arnaud (Dunărea Călăraşi), Sloată, Batchabi, Vîlceanu, Luca, un junior din cadrul clubului brăilean dar şi doi fotbalişti veniţi în probe, Bădilaş (Universitatea Dunărea de Jos Galaţi) şi Bucevschi (Oţelul Galaţi).

Sâmbăta trecută, Dacia Unirea a câştigat cu 4-1 amicalul disputat la Însurăţei cu Viitorul Ianca.

Ca şi în meciul de la Galaţi, tot Patrik Petre a deschis scorul. Şi tot dintr-o fază fixă. Dacia Unirea a beneficiat de o lovitură liberă iar Petre (min. 38) a trimis mingea la încheietura barelor, un eurogol la care Mitrea a fost spectator. În minutul 60, brăilenii şi-au dublat avantajul, Vîlceanu a centrat în careul advers, Batchabi a recentrat în faţa porţii iar Zanfir, de la 6 metri, cu latul, a trimis mingea în plasă pentru 2-0. Trei minute mai târziu, Viitorul Ianca a redus din diferenţă prin Mucuţă. Dacia Unirea a mai înscris de două ori, în minutul 72 prin Zanfir şi în minutul 80 prin Vîlceanu, care înainte de a trimite mingea în plasă l-a driblat şi pe portarul Viitorului.

Dacia Unirea: Stanciu – Novac, Paliu, Shedrack, Păvălache – Robu, Ioniţă, Lungu, Cocîrlă – P. Petre, Duţu. Au mai jucat: Alin Mihai – Poştoarcă, Sloată, Bădilaş, Arnaud, Apostolache, Luca, Zanfir, Vîlceanu,  Bathabi.

Viitorul Ianca: Mitrea – Coteţ, Preda, Stănciulescu, B. Dumitru – Iorga, P. Ioan, Dima, Chivu – M. Coman, Buzatu. Au mai jucat portarii Stroe şi Dinu şi jucătorii de câmp Irimia, Postolea, Orăşanu, Cireaşă, Puia, Mucuţă, Ndigwe.

La Viitorul nu au evoluat Olenic, Necoară, Alin Radu, Cristea, Alin Ion şi Colniceanu.
Categorie articol: 

Comentarii