Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Apel disperat din partea Asociatiei "Salvati nudistii de la Lacu Sarat"

Asociatia "Salvati nudistii de la Lacu Sarat", cu care redactia Scormonitoru se afla in relatii foarte bune, a aflat cu ingrijorare despre situatia de-a dreptul alarmanta din statiune. Astfel, membrii asociatiei tin sa-si exprime toata mihnire pentru ca Lacu Sarat a inceput sa sece, specialistii estimind ca lacul nu a mai avut din 1987 un nivel atit de scazut.
Fratilor, e groasa, da' e si lunga a naibii - avertizeaza membrii asociatiei - caci daca lacul va seca, vor disparea si nudistii. Or, se stie, Braila este renumita tocmai prin numarul mare de nudisti pe centrimetrul, pardon, centrimetrii patrati de pe plaja. Dpdv. turistic, va fi o catastrofa. Cine va mai veni sa viziteze Braila daca nu va exista garantia ca, la o adica, vor putea face si nudism? E ca si cum te-ar invita cineva la o crama, unde-s interzise bauturile alcoolice. Lacu Sarat prin asta s-a facut cunoscut in lumea intreaga, anume prin numarul mare de nudisti, care populeaza plaja.
Si daca tot veni vorba despre populat, membrii asociatiei protesteaza public fata de jandarmii braileni, care comit abuzuri inimaginabile la adresa pasnicilor nudisti. Ciudosi probabil ca nudistii au cu ce, jandarmii ii pocnesc in moalele capului pe bietii oameni cu amenzi nesimtit de mari. Jandarmii profita astfel de faptul ca oamenii in pielea goala nu au portofelul la ei si nu pot achita amenda. Dar o pot contesta si, evident, cistiga in instanta.
Hai noroc si, se putea, la mai mare!




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii