Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Apartamentele închiriate în regim hotelier, controlate de poliţişti

•  au fost depistate 15 astfel de locaţii, iar proprietarii au fost invitaţi la sediul Poliţiei Municipiului pentru punerea în legalitate • s-au dat 4 amenzi în valoare totală de 40.000  lei

 

Zilele trecute, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au procedat la identificarea locaţiilor oferite spre închiriere în regim hotelier, de pe raza municipiului Brăila, ocazie cu care au fost depistate 15 astfel de locaţii.  Ele au fost primele pe listă, însă poliţiştii au efectuat controale şi la mai multe hoteluri. “Poliţiştii au înştiinţat Ministerul Turismului cu privire la aspectele constatate, iar la data de 2 septembrie, împreună cu lucrătorii acestei instituţii, au efectuat verificări la mai multe adrese. În cursul zilei de 4 septembrie, toţi proprietarii în cauză au fost invitaţi la sediul Poliţiei Municipiului Brăila pentru luarea măsurilor legale împotriva neregulilor constatate şi îndrumarea lor pentru punerea în legalitate”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Cu această ocazie, reprezentanţii Ministerului Turismului au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor HG 1267/2010 privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licenţelor şi brevetelor de turism, în valoare totală de 40.000 lei.

Activităţile vor fi continuate de poliţişti în vederea identificării persoanelor care desfăşoară astfel de activităţi, fără a respecta normele legale în vigoare.
Categorie articol: 

Comentarii