Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

APAN Automobile - Test drive exclusivist pentru noile Audi Q8 şi Audi A6

APAN Automobile, dealer și service autorizat Audi, organizează în zilele de 25 si 26 octombrie un eveniment de test drive exclusivist pentru cele mai noi modele lansate de Audi: Q8 și Noul A6.

 

Invitații așteptați la showroomul Audi din Galați, au urcat la volanul mașinilor și au primit instrucțiuni despre cum se va desfășura traseul de la Mihai Beldie, pilot și administror al Smart Driving Institute, însoțit de co-pilotul său, Severina Beldie, prin intermediul stațiilor de emisie-recepție cu care au fost echipate mașinile.

Apoi aceștia s-au bucurat de un ROADSHOW de aproximativ trei ore în afara orașului, cu plecare în două sloturi, la orele 10:00 și 15:00, pe un traseu spectaculos în care au descoperit tehnologiile Audi. În combinaţie cu tehnologia HD matrix LED, farurile şi blocurile optice spate au lumini de semnalizare dinamice şi sunt puse în scenă într-o manieră impresionantă, în momentele în care şoferul încuie şi descuie maşina.

Serviciile online Audi connect includ aspecte predictive în procesul de navigaţie. Astfel, cele două servicii Car-to-X, pentru informaţii privind indicatoarele de circulaţie şi privind potenţiale riscuri, pot beneficia de inteligenţa colectivă (engl. swarm intelligence) a flotei Audi.

Liniile de design impresionează prin faptul ca Audi Q8 îmbină caracteristicile specifice unui coupe de lux cu patru uși, cu cele ale unui SUV de talie mare și, totodată, reflectă trăsăturile inconfundabile ale unei reale legende a mărcii Audi: primul modelul quattro. Pe de altă parte, noua limuzină A6 împletește designul cu eficiența și sportivitatea cu eleganța.

Surpriza traseului a fost maximă pentru invitații noștrii atunci când au ajuns la Crama Dobrogeană, din localitatea Măcin, unde personal specializat le-au prezentat invitaților Pivnița lui Terente, Sala de baricuri și Crama Dobrogeană.

Șoferii au făcut apoi schimb de mașini, astfel încât să se bucure cu toții de noile tehnologii ale ambelor modele Audi Q8 și Noul A6, care îi ajută în variate situaţii şi le fac mai plăcut condusul, atât la manevrele de parcare, testate în oraş, cât şi la drum lung, în spectaculosul relief dobrogean.

Restaurantul Peste și Vin a asigurat impecabil cateringul, prin bucate exclusiviste pregătite de chef Kenan. Liviu Stoica, de la Evenimente de Bun Simț, a urat bun venit invitaților și a asigurat coloana sonoră a întregului eveniment.
Categorie articol: 

Comentarii