Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anunțurile de angajare la Județean, scrise pe genunchi

* trei dintre anunțurile de angajare la Spitalul Județean au fost deja corectate, în câteva zile de la publicare * pentru postul de auditor, candidații nu mai trebuie să facă dovada absolvirii unui curs de specialitate, iar celelalte două erate vizează bibliografia de concurs pentru registratori și pentru îngrijitoare de curățenie

 

Săptămâna eratelor la Spitalul Județean de Urgență Brăila. După ce au scos la concurs peste 60 de posturi, reprezentanții unității sanitare au postat în în ultimele zile 3 erate pentru concursurile de registratori medicali UPU, auditor și infirmiere și îngrijitoare curățenie.

Prima corectură a fost făcută pentru posturile vacante de infirmiere și îngrijitoare de curățenie, în data de 12 ianuarie. Mai exact, persoana care a redactat textul anunțului a încurcat un articol dintr-un Ordin al Ministerului Sănătății. “Erată, prin prezenta, vă anunțăm că în bibliografiile de concurs (...), din motive obiective s-a strecurat o eroare materială la Ordinul nr. 1226/2012 pentru aprobarea Normelor tehnice privind gestionarea deșeurilor rezultate din activități medicale și a Metodologiei de culegere a datelor pentru Baza Națională de Date privind deșeurile rezultate din activități medicale (...) - art. 56 și art. 57, corect fiind (...) art. 55 și art. 56”, se menționează în documentul postat pe site-ul SJU, semnat de managerul Delia Râșnoveanu și directorul de îngrijiri, asistenta Dorina Dobre.

Cea de-a doua erată a fost publicată pe 16 ianuarie și se referă la concursul pentru ocuparea postului vacant de Auditor grad I. Inițial, candidații trebuia să anexeze dosarului, printre altele, un act doveditor pentru absolvirea cursului auditor public intern, însă după corectură actul fost scos de pe listă.  “(...) din motive obiective s-a strecurat o eroare materială la condițiile de concurs: «diplomă de licență în studii economice, act doveditor - curs auditor public intern și 4 ani vechime în specialitatea studiilor», corect fiind «diplomă de licență în studii economice și 4 ani vechime în specialitatea studiilor»”, potrivit eratei semnată de manager și șefa serviciului Runos, ec. Daniela Simion.

A treia corectură a fost făcută pe 18 ianuarie, la bibliografia de concurs pentru ocuparea postului vacant de registrator medical la UPU. Din aceleași motive obiective, s-a strecurat o eroare materială, astfel că punctul 1 din bibliografia pentru registrator medical/statistician va deveni punctul 5 la bibliografia pentru registrator medical UPU. Erata vizează, de fapt, proba practică, iar candidații de la UPU trebuie să știe să folosească pachetul Microsoft Office, în special Word și Excel.

Managerul Delia Râșnoveanu ne-a explicat de unde au pornit aceste erate. “La unul este vorba despre o greșeală la articole, s-au inversat niște articole la o lege și ne-am sesizat. La cel de la auditor a apărut o divergență între ce s-a publicat în Monitor (Monitorul Oficial - n.r.) și ce am publicat noi pe site. Când am trimis anunțul la Monitor, am trimis complet, dar nu știu de ce nu a apărut și acea parte. Acum, așa rămâne, fără acel act doveditor. La concursul de registratori UPU, s-a sărit un punct la bibliografie. Nu sunt greșeli, sunt scăpări. Sperăm că am corectat toate anunțurile”, ne-a declarat șefa SJU Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii